Πήρε το ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι της Επίλεκτης Κατηγορίας η Γεροσκήπου FC! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη νικήτρια στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ αναδείχθηκε η Γεροσκήπου FC η οποία επικράτησε στην έδρα της του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα με την ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους να κλείνει τους δρόμους προς την εστία της εξαιρετικά. Το “στείρο” 0-0 ήταν αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Γεροσκήπου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Δημήτρη Χριστοφή.

Στην συνέχεια ο αγώνας άνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, όμως και πάλι τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή την φορά το 2-0 σημείωσε ο Πάμπος Μαυράκης στο 77′ “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου πέτυχε και τρίτο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Γεροσκήπου. Σκόρερ χρίστηκε ο Κώστας Σολωμού στο 81ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε ο Φοίνικας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88ο λεπτό με τον Αντρέα Αντρέου να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 3-1.

Με το σημερινό τρίποντο η Γεροσκήπου ανέβηκε στην 4η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Φοίνικας υποχώρησε στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: