Νίκη για την Εθνική Κύπρου Παίδων Κ17 στην Πάφο!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA έκανε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 αφού στον πρώτο αγώνα του 11ου προκριματικού ομίλου νίκησε με 2-0 το Γιβραλτάρ στο “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο. 

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Ανδρέα Νικολάου με προβολή στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Ανδρέα Κωνσταντίνου και απευθείας φάουλ του Δημητριανού Τζούλιου στοτ 56ο λεπτό. 

Η Εθνική μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί νωρίτερα στο σκορ ενώ να σημειωθεί πως από το 72ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ανδρέα Κωνσταντίνου. 

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας την ερχόμενη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι με τη Σερβία στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου. Την Παρασκευή η Σερβία θα παίξει με το Γιβραλτάρ. Στον επόμενο γύρο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. 

Κύπρος (Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης): Αναστάσιος Πισιήας, Ανδρέας Νικολάου, Γιώργος Σωκράτους (46′ Πέτρος Πασχάλη), Γιώργος Μικελλίδης, Παναγιώτης Καττιρτζής (86′ Συμεών Χατζηγεωργίου), Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης (67′ Χρίστος Λουκαϊδης), Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Ανδρέου (67΄ Χαράλαμπος Καττιρτζής),  Αχιλλέας Τουμάζος, Ανδρέας Πιριντζιής, Δημητριανός Τζούλιου (67′ Ιωάννης Αβραμίδης).