Δρ Αντώνης Οικονομίδης: “Ο Kuutio Homes Παφιακός πάντα θα διεκδικεί και πρωτάθλημα και κύπελλο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα δυο πρώτα παιχνίδια του Kuutio Homes Παφιακού παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του σωματείου Δρ Αντώνης Οικονομίδης. Οι δυο νίκες με Ένωση Νέων Παραλιμνίου εντός έδρας και Ολυμπιάς Φρενάρου εκτός έδρας ήταν το ζητούμενο ανέφερε ο κύριος Οικονομίδης ο οποίος σημείωσε πως κάθε αρχή του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα δύσκολη και τα πρώτα παιχνίδια συνήθως κρύβουν παγίδες.

“Ειδικά η πρεμιέρα απέναντι στο Παραλίμνι ήταν αρκετά δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο και σίγουρα θα δυσκολέψουν αρκετές ομάδες φέτος στο Πρωτάθλημα αφού διαθέτουν και ένα ικανό και έμπειρο προπονητή αλλά και ποιοτικό ρόστερ”.

Ο φετινός Παφιακός είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα ανέφερε ο κ. Οικονομίδης, παίζουν εξ’ ολοκλήρου καινούργοι παίκτες και ένας νέος προπονητής. Στο μέλλον θα προστεθούν στο ρόστερ ακόμη δυο πετοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων θα είναι ο τρίτος μας ξένος.

Είναι εμφανές σημείωσε ο πρόεδρος του Kuutio Homes Παφιακού ότι το προπονητικό επιτελείο κάνει καταπληκτική δουλειά και θέλουμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και στα μεγάλα ντέρμπι για να διεκδικήσει νίκες απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Στόχος του Παφιακού, ανέφερε, πάντα είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας.

“Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες όπως δείχνουν και τα ως τώρα αποτελέσματα στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Θα γίνει ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και δεν σηκώνει κανένα παιχνίδι εφησυχασμό. Έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας επιτελείο και στους πετοσφαιριστές μας”.

Σε αυτή τη πορεία, κατέληξε ο κ. Οικονομίδης, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας όπως τον είχαμε στην πρεμιέρα. Είναι σημαντικό για μας να αγωνιζόμαστε στην παρουσία του κόσμου μας και με την ευκαιρία τους καλούμε να δώσουν το παρόν τους και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη.