Σοβαρές καταγγελίες από την ομάδα της Πέγειας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε σοβάρες καταγγελίες προχώρησε η ομάδα της Πέγειας 2014 σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ύψωνα.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της Πέγειας:

Λυπούμαστε πραγματικά αλλά δεν λέγεται ποδόσφαιρο με 2 μπάλες μόνο και ακατάλληλες μη εγκεκριμένες από την ΚΟΠ όπως και χωρίς αρκετά ball boys και γήπεδο ακατάλληλο με σιδερένια γκολ πόστ.
Στο σημερινό αγώνα (προχθεσινό) παίζαμε με ακατάλληλες μπάλες ποδοσφαίρου όπως επίσης και σε ακατάλληλο γήπεδο για αγώνες.
Ή εφαρμόζουμε την προκήρυξη της ΚΟΠ όλοι ή κάνουμε ότι θέλουμε για να υπάρχει ισότητα.
Θα τοποθετηθούμε και θα προχωρήσουμε σε καταγγελία υπερ πάντων για πλημμελή καθήκοντα και αν δεν δικαιωθούμε στον αθλητικό δικαστή θα πάμε σε πολιτικό δικαστήριο για ζημιές προς το σωματείο μας σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι.
Ξοδεύουμε χρήματα και κόπους εθελοντικά και είναι κρίμα να καταστρέφουν σωματεία κάποιοι. Αναμένουμε την έκθεση από τον διαιτητή και τους παρατηρητές για τον συγκεκριμένο αγώνα και θα τοποθετηθούμε με καταγγελίες.
Δεν είμαστε σωματείο να κάνουμε τέτοια αφού δεν το πράξαμε ποτέ αλλά κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν για παραδειγματισμό.
Ζητάμε ίση μεταχείριση και όπως ακολουθούμε πίστα την προκήρυξη της ΚΟΠ και τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ και της UEFA, πρέπει να την ακολουθούν όλοι αλλιώς να μας το πουν να μείνουμε σπίτια μας και να μην ασχολούμαστε.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια δικά σας.
Υ.Γ. Αν βρείτε τις διαφορές με βάση της προκήρυξη της ΚΟΠ και τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ και της UEFA τότε μπορεί να είστε και μάρτυρες κατηγορίας.