Μεγάλη “απόδραση” της Πάφου από το “Αμμόχωστος”! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Πάφος συνεχίζει το βιολί της και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Cyta… Οι “γαλάζιοι” απέδρασαν από το στάδιο “Αμμόχωστος” κερδίζοντας την Νέα Σαλαμίνα με 2-0 σε ένα παιχνίδι που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερε πρώτη να δημιουργήσει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Το σουτ του Τάνκοβιτς στο 16ο λεπτό περασε πάνω από την εστία του Μελισσά.

Ότι δεν κατάφερε ο Σουηδός πριν, το κατάφερε ο Μουσταφά Ναμ στο 26ο λεπτό. Ο Σενεγαλέζος μέσος με ωραίο κοντρόλ και άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ την Πάφος FC.

Στο 39ο λεπτό η ατυχία χτύπησε δις την πόρτα της Πάφου. Οι Μπεσάρτ και Ντράγκομιρ αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο και την θέση τους πήραν οι Χότσκο και Αλ Γκαντιουί.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα διαιτητής και Var-ιστας αρνήθηκαν καθαρή παράβαση πέναλτι στην ομάδα της Πάφου. Συγκεκριμένα με αμφισβητούμενο όφσαϊντ ακύρωσαν την φάση του πέναλτι.

Στην επανάληψη η “λαβωμένη” από το πρώτο ημίχρονο Πάφος δέχθηκε μεγάλη πίεση από την ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο λίγο ο εξαιρετικός Άντος και λίγο η τύχη κράτησαν ανέπαφη την εστία των φιλοξενουμένων.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Όννι Βαλακάρι με σουτ “φωτοβολίδα” με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για δεύτερη φορά τη μπάλα στην εστία του Μελισσά. Το 2-0 ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: