Έχασε τα άχαστα και το πλήρωσε στο τέλος η Πέγεια (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Πέγεια άξιζε να πάρει το τρίποντο βάση εμφάνισης και ευκαιριών, η ομάδα της ΕΝΥ Ύψωνα με γκολ στο 89ο λεπτό κατάφερε να “κλέψει” τον βαθμό της ισοπαλίας και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς και αφορούσε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, η γηπεδούχος ομάδα του Ύψωνα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Tarasovs στο 21ο λεπτό. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η απάντηση της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Ροτζέριο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με σουτ. Το 1-1 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν αυτή της Πέγειας. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και απώλεσαν τεράστιες ευκαιρίες.

Στο 63′ η Πέγεια κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με το όμορφο γκολ του Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ. O νεαρός εξτρέμ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-2.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ και να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλσμα να “τιμωρηθούν” στο 89ο λεπτό. Ο Karasausks σκόραρε για τον Ύψωνα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Με τον σημερινό βαθμό η Πέγεια έφθασε τους 8 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 11η θέση.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: