Βράβευσε τους παλαιμάχους η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των Α.Ε.Π., Ευαγόρα και ΑΠΟΠ είχε η διοίκηση της Πάφος FC.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Πάφου:

H ομάδα μας παρέθεσε δείπνο σε αντιπροσωπεία από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ιστορικών ομάδων της Πόλης μας, ΑΠΟΠ, Ευαγόρα και Α.Ε Πάφος. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Χάρης Θεοχάρους, ο Τεχνικός Διευθυντής Gaizka Mendieta και ο υπεύθυνος Marketing Artem Shevelev, οι οποίοι παρέδωσαν στους καλεσμένους αναμνηστικά δώρα της ομάδας.

🗣️Σε σύντομη ομιλία του ο Χάρης Θεοχάρους ανέφερε πως οι παλαίμαχοι είναι το παρελθόν μας και χάρις σε αυτούς υπάρχει παρόν και μέλλον. Θα γίνει επίσης προσπάθεια να είναι όλοι οι παλαίμαχοι παρόντες στους αγώνες της ομάδας μας, ενώ δόθηκε η υπόσχεση να διεξαχθεί ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ΑΠΟΠ και Ευαγόρα στο Προπονητικό Κέντρο ‘’Νασος Κωνσταντίνου’’ και να συσταθεί μία ομάδα παλαίμαχων της Πάφου κάτω από την ομπρέλα της ΠΑΦΟΣ FC.

Με τη σειρά του ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Gaizka Mendieta δήλωσε το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται οι παλαίμαχοι Παφίτες ποδοσφαιριστές δίπλα από την ομάδα μας στηρίζοντας την μέχρι το τέλος της σεζόν και ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

💡Στόχος της ομάδας μας είναι σταδιακά να συνεχιστούν οι επαφές και οι εκδηλώσεις με όλους τους παλαίμαχους μας ποδοσφαιριστές οι οποίοι τίμησαν τις ιστορικές ομάδες της Πόλης μας!

Pafos is Blue & White 💙
#pafosfc#wearepafos#pafosmou#pafosfc_family#onetown_oneteam#bluewhitenation#pafosveterans