Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Kuutio Homes Παφιακός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Ανδρών του Παφιακού στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ξεκινούν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, καθώς θα υποδεχθεί για τα πλαίσια της πρεμιέρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Πάφου:

Ο Kuutio Homes Παφιακός ρίχνεται αύριο στη μάχη του Πρωταθλήματος

Αρχίζει αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα πετόσφαιρας Ανδρών 2022-2023. Ο Kuutio Homes Παφιακός όπως θα ονομάζεται φέτος η ομάδα μας αγωνίζεται στην πρεμιέρα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη στις 8:00μμ.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και σε αυτή την νέα αρχή που κάνουμε, με ένα εντελώς καινούργιο ρόστερ και προπονητή σας θέλουμε δίπλα μας.

Ο Παφιακός φέτος θα αγωνίζεται με το όνομα Kuutio Homes Παφιακός λόγω του Μέγα Χορηγού του που είναι η εταιρεία Ανάπτυξης Γης, Kuutio Homes.

Ποια είναι η Kuutio Homes;

Η Kuutio Homes είναι σχετικά καινούργια εταιρεία με έτος ίδρυσης το 2015. Διευθύνων Σύμβουλος της είναι ο Άνθιμος Οικονομίδης, Πολιτικός Μηχανικός και Μηχανικός Περιβάλλοντος στο επάγγελμα ο οποίος διετέλεσε διεθνής πετοσφαιριστής για πολλά χρόνια και επί σειρά ετών υπήρξε αρχηγός της ομάδας του Παφιακού και της Eθνικής Κύπρου.

Η Kuutio Homes στα 7 χρόνια παρουσία της δραστηριοποιείται κυρίως στην Πάφο και έχει να παρουσιάσει αρκετά ποιοτικά έργα τα οποία αποτελούν πραγματικό στολίδι για την Πάφο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα Ανάπτυξης Γης και σήμερα έχει σε εξέλιξη αρκετά μεγάλα έργα στην Πάφο, τη Γεροσκήπου, την Πέγεια, τη Χλώρακα και τα Κονιά.