Απίστευτες καταγγελίες… “Χτύπησαν ποδοσφαιριστές μας 17 ετών”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε καταγγελίες που σοκάρουν προχώρησε το σωματείο ποδοσφαίρου της ΕΝ.Α.Δ Πόλεως Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα αφορά τον αγώνα της ομάδας Κ19 κόντρα στην αντίστοιχη της Εληας Λυθροδόντα και τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΝ.Α.Δ από παράγοντες της αντίπαλης ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΝ.Α.Δ και την ανάρτηση του προπονητή της ομάδας Κ19 Γιώργου Ζορπά:

Η κατάντια του Κυπριακού ποδοσφαίρου εν έτη 2022. Καταρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά της Ακαδημίας μας U17 και U19.
Κυριακή 16/10/2022 γήπεδο ΕΛΗΑΣ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ τα U19 μας μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΕΛΗΑ πανηγύριζαν την νίκη τους δέχτηκαν επίθεση από παράγοντες της ΕΛΗΑΣ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ. Συγκεκριμένα ο προπονητής και ο γυμνασιαρχος του αγώνα έβριζαν και κτυπήσαν με γροθιές στο πρόσωπο δύο παιδιά μας. Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα τους. Αυτοί οι δύο κύριοι αφού δεν σεβάστηκαν τα παιδιά μας δεν σεβάστηκαν ούτε τον προπονητή μας Γιώργο Ζορμπά που βρίσκεται σε αναπηρικό τροχοκαθισμα και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποτρέψει όσα έγιναν και να προστατεύσει τα παιδιά μας. Να αναφέρω ότι ο ένας ποδοσφαιριστης μας έγινε εισαγωγή ψες σε κλινική της Πάφου.Να του ευχηθούμε περαστικά και σύντομα να τον έχουμε κοντά μας. Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στον διαιτητή του αγώνα γιατί έγραψε όσα έγιναν στο φύλλο αγώνα και μερίδα γονέων της ΕΛΗΑΣ που βοήθησαν τα παιδιά μας και τον προπονητή μας να αποχωρήσουν απο το γήπεδο . Κύριοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου πάρτε σωστές αποφάσεις πριν να είναι αργά. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι προπονητής και παράγοντας σωματείου που ασχολούνται με παιδιά να διδάσκουν την ποδοσφαιρική παιδεία με αυτό τον τρόπο. Εμείς σαν ΕΝΑΔ καταδικάζουμε τα όσα έγιναν και είμαστε και θα είμαστε ασπίδα μπροστά στα παιδιά μας και τους προπονητές μας.
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την σημερινή ανάρτηση του προπονητή μας U19 Γιώργου Ζορπά:

16/10/22 Πρωτάθλημα κ 19 Γ Κατηγορίας. Εληα Λυθροδοντα vs ΕΝ.Α.Δ. Πόλεως Χρυσοχούς.
Εγώ ως προπονητής της ομάδας μαζί με το βοηθό μου που με βοηθά στις μετακινήσεις μου στα εκτός έδρας παιχνίδια. Με 11 ποδοσφαιριστές μόνο στην αποστολή να δεχόμαστε απειλές από την ώρα της έναρξης του αγώνα από τον γυμνασίαρχο του γηπέδου και τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας. Λόγω αυτής της κατάστασης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μάζεψα τους ποδοσφαιριστές μου και τους μίλησα μέσα στο γήπεδο, μέσα στις βροχές και όχι στα αποδυτήρια για να τους κρατήσω μακριά από τις απειλές όσων βρίσκονταν εκεί. Τελειώνοντας το παιχνίδι φωνάξαμε στους ποδοσφαιριστές μου να μαζευτούμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο και να αφήσουμε τους αντιπάλους να πάνε πρώτη στα αποδυτήρια. Εκεί άρχισαν πάλι όλα. Ο γυμνασίαρχος του γηπέδου να βρίζει ποδοσφαιριστές και όταν μιλώ για ποδοσφαιριστές μιλώ για παιδιά 16 και 17 Ετών. Να τρέχει να τους χτυπά και να μας βρίζει ασταμάτητα. Ο δε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομάδας του αντιπάλου να τρέχει να χτυπά ποδοσφαιριστή της ομάδας μας 17 ετών παρακαλώ παιδί στο κεφάλι και να μας βρίζει. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι το παιδί στο λεωφορείο στην επιστροφή μας παραπονιόταν ότι ζάλιζε του. Μιλώντας με τον πατέρα του το βράδυ θα το μετέφερνε στις πρώτες βοήθειες. Την ανάρτηση μου την κάνω σήμερα διά το λόγο ότι περίμενα το φύλλο αγώνα του διαιτητή για να εχω και στοιχεία. (Στον κύριο που μας καταργετου να μοιραστεί το λεωφορείο από τη μέση να του αναφέρω ότι δόξασι ο Θέος ήρθαμε και είμαστε καλά). Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους λίγους που βρίσκονταν εκεί που μας βοήθησαν στο τέλος να μπουν τα παιδιά στο λεωφορείο και να φύγουμε με ασφάλεια.