Πολύβιος Παλιούρας στο AthlitikaPress: “Πάμε Περιστερώνα με τον 12ο μας παίκτη”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο AthlitikaPress πραγματοποίησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας σχετικά με το αυριανό πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα:

“Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προετοιμασίας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς. Η Δόξα παρά τα τελευταία αποτελέσματα είναι μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική επιθετική λειτουργία, αφού βλέπουμε πως μπορεί εύκολα να απειλήσει τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι κι εμείς από πλευράς μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με αρκετή προπόνηση και μελέτη του αντιπάλου και ταξιδεύουμε στην Περιστερώνα με μοναδικό στόχο τη συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και την παραμονή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας”.

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα:

“Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα ή απουσίες από τραυματισμούς ή κάρτες. Συνεχίζουμε λοιπόν την σκληρή δουλειά με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας μας κοιτώντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και με πολλή προσοχή και σοβαρότητα, παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας”.

Για τον κόσμο της ομάδας:

“Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι καθώς φαίνεται πως για ακόμα μία φορά θα έχουμε δίπλα μας τους φίλους της ομάδας μας, παρά την μακρινή απόσταση, αφού μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πέρα των 100 εισιτηρίων για την κερκίδα των φιλοξενούμενων. Για άλλη μια φορά οι Παφίτες φίλαθλοι θα είναι ο 12ος μας παίκτης”.