Στην Πάφος FC μέχρι το 2024 ο Χάρης Θεοχάρους!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γενικό της Διευθυντή Χάρη Θεοχάρους ανακοίνωσε η ομάδα της Πάφος FC.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

🔹ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ / PAFOS FC EXTENDS CONTRACT WITH THE GENERAL MANAGER

📄 Πάφος, Κύπρος, 30 Σεπτεμβρίου 2022 – Η ΠΑΦΟΣ FC με ικανοποίηση ανακοινώνει την επέκταση της συμφωνίας με τον Χάρη Θεοχάρους, ως Γενικό Διευθυντή της ομάδας για ακόμα δύο έτη.

Ο Χάρης εντάχθηκε στην ομάδα το 2021, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής για 3,5 χρόνια, από το 2007 έως το 2010. Ο Χάρης, σύμφωνα με την παρούσα συμφωνία, θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το Μάιο του 2024.

🗣️ κ. Roman Dubov: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το Χάρη και πιστεύουμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Την περασμένη σεζόν δείξαμε σκληρή δουλειά και μαζί με την ομάδα συνεργατών υπό την καθοδήγηση του φέραμε δυνατά αποτελέσματα στο σύλλογο. Ενώ δεν ήμασταν πάντα στην κορυφή όπου ονειρευόμαστε να είμαστε, ο Χάρης έπαιξε βασικό ρόλο στην επικοινωνία με την τοπική κοινωνία και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία μας. Θα συνεχίσουμε μαζί την πρόοδό μας και πιστεύουμε ότι αυτή η παράταση θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Ο Χάρης βρίσκεται στο σωστό μέρος, με τη σωστή ενέργεια, πάθος και πρόθυμος να επιδιώξει την αλλαγή, καθιστώντας τον εαυτό του έναν από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στο Παφιακό ποδόσφαιρο ».

🗣️ Χάρης Θεοχάρους: ‘’ Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτού του πλάνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας για στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους δίνοντας μου αυτήν την ευκαιρία. Πραγματικά νιώθω τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ με όποιον τρόπο μπορώ για το καλό της ομάδας μας. Πιστεύω πως ήρθε ο καιρός που όλοι μαζί ενωμένοι, θα γράψουμε ιστορία! ‘’