Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του ΔΙΑ Έμπας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας ο ετήσιος αγιασμός του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας. Ενόψει της επίσημης έναρξης των πρωταθλημάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφιαρας στην οποία λαμβάνουν μέρος οι ομάδες του Σωματείου του Διοικητικό Συμβούλιο τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στην παρουσία των αθλητριών, γονιών, των προπονητών και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου. 

Μιλώντας μετά το πέρας του Αγιασμού ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΙΑ, Γιώργος Αριστοδήμου ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες, στην προπομνητική ομάδα να έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα για όλα τα σωματεία. Ας ευχηθούμε είπε να μην ξανά ζήσουμε δύσκολες στιγμές όπως είχαμε τα περασμένα χρόνια με την πανδημία και ας ευχηθούμε όλοι οι αθλητές να είναι καλά στην υγεία τους. 

Μετά το πέρας του αγιασμού ακολούθησε κοκτέιλ στο οποίο γονείς, προπονητές και μέλη του ΔΣ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να οργανωθούν για την επικείμενη πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο.