Ανεβάζει στροφές ο Άρης – Τι έγινε στο φιλικό με τον Δικέφαλο; (vid/pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Άρη Πολεμιου ο οποίος σιγά σιγά ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι “Πολεμίτισσες” απόψε τα είπαν φιλικά με τον Δικέφαλο Γερίου στην έδρα τους στο Πολέμι κερδίζοντας τις φιλοξενούμενες με 3-1 σετ.

Στο πρώτο σετ ή ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους ήταν καλύτερη από τις “μπλε” επικρατώντας με 25-20.

Στο δεύτερο και πιο αμφίρροπο σετ του αγώνα ο Άρης αν και ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του “καταφερε” και έχασε με 26-28 αφού στα τελευταία στάδια δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένος.

Έχοντας το δείκτη του σκορ στο 1-1 οι “πράσινες” μπήκαν δυνατά στο 3ο σετ καταφέρνοντας με ένα σερί 11-0 στα μισά περιπου να πάρουν προβάδισμα με 22-12 αν και μέχρι το 12-12 το σετ πήγαινε πόντο πόντο. Το 3ο σετ ολοκληρώθηκε με 25-15.

Στο 4ο και τελευταίο σετ οι δύο μπήκαν μέσα με διαφορετικούς στόχους, ο μεν Άρης να το κερδίσει και να τελειώσει το παιχνίδι και ο δε Δικέφαλος να το στείλει στο τάι μπρέικ. Τελικά εκείνες που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι γηπεδούχες οι οποίες επικράτησαν με 25-21.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος Γεριου είναι μια δυνατή ομάδα η οποία αγωνιζόταν και πέρυσι στην Α κατηγορία και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σοβαρό ανταγωνιστή για τον φετινό Άρη καιρό στόχους του.

Το AthlitikaPress και το PafosPress και φέτος θα προβάλουν όλη τη δραστηριότητα του Άρη Πολεμίου ως χορηγός επικοινωνίας.