H Πάφος εκεί που της αξίζει… Στην κορυφή!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα νικηφόρα αποτελέσματα και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε η Πάφος FC επικρατώντας στο στάδιο “Στέλιος Κυριακής” της Ένωσης Νέων Παραλαμνίου με το άνετο 3-0.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κατάφερε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο αρχηγός της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Ζάιρο με πλασέ από κοντά έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στο πλεκτό.

Όσο ο χρόνος κυλούσε οι γηπεδούχοι έριχναν “στροφές” με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ να μειωθούν. Ταυτόχρονα η Πάφος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Ένωση στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο από ένα μακρινό σουτ το οποίο απόκρουσε ο Άντος. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη η Πάφος συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, όχι όμως και την ουσία. Ο Σεμέδο σε δύο περιπτώσεις στις οποίεες έφυγε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με αποτέλεσμα το “εύθραστο” 1-0 να παραμείνει μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Εκεί μίλησε η ποιότητα του Ζάιρο, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ “κλείδωσε” τη νίκη για την Πάφο. Συγκεκριμένα με κεφαλιά “ψαράκι” έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 2-0.

Στην τέταρτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε ο νεοφερμένος Μπεσάρτ Αμπτουραχίμι. Ο Σκοπιανός στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, αφού πρώτα ντρίμπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραία προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.