Χάρης Θεοχάρους: “Είμαστε κοντά σε λύση για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στον σταθμό ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος αναφέρθηκε και στην καυτή “πατάτα” του γηπεδικού.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Είναι ένας τίτλος που δίνει έξοδο στην Ευρώπη. Με πάσα σοβαρότητα θα επιστρατεύσουμε όλα την ομάδα για το παιχνίδι στο Μακάρειο για να πάρουμε την πρόκριση. Όποιοι κληθούν να αγωνιστούν σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν εις πέρας το έργο».

Για το βάθος που διαθέτει η ομάδα: «Είναι κάτι το οποίο μας έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Κρατήσαμε τον κορμό που θέλαμε και προσθέσαμε ποιοτικούς παίκτες. Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΕΝΠ: «Προς το παρόν περνά σε 2η μοίρα. Το πιο σημαντικό είναι το σημερινό για το κύπελλο».

Για τη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Για πρώτη φορά είδαμε φως στη σήραγγα. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο να βρεθεί λύση και να βγάλουμε τη σεζόν στο Στέλιος Κυριακίδης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΟΑ για την πρωτοβουλία αυτή. Νομίζω επικράτησε η λογική. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε επίσημη απάντηση από τον ΚΟΑ».

Αν έδωσε απάντηση η ΚΟΠ για το αίτημα για μετάθεση του αγώνα με τον Ακρίτα: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει η μετάθεση του αγώνα εκτός εάν προκριθεί κάποια ομάδα δική μας περεταίρω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το να παίζουμε παραμονή Χριστουγέννων δεν βολεύει κανένα».

Για τη μετάθεση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΟΠ: «Νομίζω είναι τις 12 του μήνα»