10+1 σημεία που αποδεικνύουν πως η Πάφος ανέβηκε επίπεδο! Τι αποδεικνύει το 1-1 σε ΓΣΠ και Τσίρειο;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Βρισκόμαστε ήδη στην 5η στροφή του πρωταθλήματος και η μοναδική ομάδα που πέρασε από ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ, Τσίρειο με Απόλλωνα και αντιμετώπισε και την Ευρωπαία ΑΕΚ δίχως ήττα είναι η Πάφος.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή, με σαφώς δυσκολότερο πρόγραμμα εως τώρα από τις άλλες ομάδες και σίγουρα οι 11 βαθμοί λένε πολλά. Καταρχήν δεν είναι λίγο πράγμα μια ομάδα να καταφέρει να σταθεί όρθια στις δυο προαναφερθείσες έδρες με τους συγκεκριμένους αντιπάλους.

Μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις η Πάφος βρέθηκε μπροστά στο σκορ και ίσως εδώ αναδεικνύεται και ένα στοιχείο που θα χρειαστεί βελτίωση, να μπορεί να κρατήσει δηλαδή αποτέλεσμα σε “καυτά” παιχνίδια.

Τώρα είναι γεγονός και κοινώς παραδεκτό στα ποδοσφαιρικά στέκια ότι η Πάφος βρίσκεται σε momentum. Τι σημαίνει αυτό;

Διαβάστε κάποια πραγματάκια που έχουν μεγάλη σημασία για την ομάδα μας και που σίγουρα θα ήθελαν όλοι να έχουν οι ομάδες τους!

  1. Ο κόσμος πρώτη φορά είναι τόσο δίπλα στην ομάδα και όλο το οικοδόμημα πιστεύει στην διάκριση φέτος! Οι φίλοι της Πάφου είναι κυριολεκτικά ο 12ος παίκτης και για πρώτη φορά η έδρα της ομάδας είναι τόσο καυτή, γεμάτη και με πίστη στο όνειρο!
  2. Οικονομικά υπάρχει άνεση και δεν ανησυχεί η ομάδα όπως συμβαίνει συνήθως σε κάθε ομαδικό άθλημα στον τόπο μας εδώ και πολλά χρόνια
  3. Προπονητής απο το πάνω ράφι! Απέδειξε την αξία του ο Μπέργκ και τυγχάνει σεβασμού και αναγνώρισης απο όλους
  4. Παίκτες που θα έπαιζαν παντού! Η ομάδα διαθέτει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν θέση βασικού σε οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα οι Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Κβίντα, Ναμέ, Σεμέδο, Κανέ, Ικόκο, Ζουνίνιο και Ντράκομιρ τουλάχιστον!
  5. Πέραν των ιδιοκτητών σταθερή αξία αποτελεί και η εταιρεία Χορηγός της ομάδας, KORANTINA HOMES, η οποία σε κάθε προσπάθεια αποδεικνύει την αποφασιστικότητά της να σπρώξει περαιτέρω την Πάφο προς την επιτυχία! (περυσινή αγορά εισιτηρίων με Άρη, πληρωμή λεωφορείων για εκτός έδρας ματς, αγορά κασκόλ κλπ) .
  6. Pre Games πάρτι! Δεν είναι και λίγο πράγμα πριν από κάθε ματς, κάθε φορά, η διοίκηση να προσφέρει στον κόσμο φαγητό, ποτό και διασκέδαση μέχρι και συναυλίες κάτι που κατατάσσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο
  7. Επιτελείο! Το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, από τη διεύθυνση μέχρι το γραφείο, το γραφείο Τύπου, το προπονητικό κέντρο και όλους όλους αποτελούν την Πάφο!
  8. Προπονητικό κέντρο! Τα λόγια είναι περιττά!
  9. Ακαδημίες! Οι γνώσεις, η τεχνολογική και επιστημονική στήριξη σε όλο αυτό που ονομάζεται “φυτώριο” για όσους ξέρουν πράγματα και καταστάσεις μπορούν να αντιληφθούν ότι η νέα Πάφος “οικοδομείται” σε στέρεες βάσεις!
  10. Προοπτική γηπέδου! Αν και το κράτος θέλει να ανακατασκευάσει το ταρτάν του Στέλιος Κυριακίδης η πρόθεση των ιδιοκτητών να δημιουργήσουν άμεσα το δικό τους γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρα της Πάφου μόνο στα θετικά και ελπιδοφόρα καταλογίζεται!
  11. Αν και δεν θέλουν να το παραδεκτούν όλοι οι οπαδοί των άλλων ομάδων αναγνωρίζουν ότι στην Πάφο κάτι σπουδαίο γίνεται φέτος!