Στο Champions League η Korantina Homes

Από: Μαρίνα Σταύρου

Όμορφες εικόνες βγαλμένες μέσα από παιχνίδια της Premier League και του Champions League κατέγραψαν οι τηλεοπτικοί δέκτες στο ντέρμπι του Τσιρείου.

Η κερκίδα της Πάφου δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις κερκίδες των μεγάλων ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου. Αν μάλιστα δεν υπήρχε ο γνωστός περιορισμός λόγω των προβλημάτων του Τσιρείου οι φίλοι της Πάφου θα γέμιζαν απ’ άκρη σ’ αάκρη κάθε γωνιά του σταδίου.

Ωστόσο εκείνο που έκανε τη διαφορά αυτή τη φορά ήταν τα κασκόλ των φίλων της ομάδας που ήταν μια χορηγία του μεγάλου χορηγού της Πάφου, της φίλαθλου εταιρείας Korantina Homes. Η εταιρεία εκτός από τα εισιτήρια πλήρωσε και τα λεωφορεία των οπαδών για να μεταβούν στο Τσίρειο.

Σκεφτείται όλος αυτός ο κόσμος να ήταν στο Στέλιος Κυριακίδης με ένα κασκόλ στο χέρι. Αναμένεται να ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος και αυτό εκτός από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και τους ιδιοκτήτες της οφείλεται και στην Korantina Homes και στον κ. Γιώργο Ιωάννου τους οποίους αξίζουν και πολλά μπράβο αξίνει και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!