O Aκρίτας προσπάθησε… ο Άρης τα γκολ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τρίτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Cyta δέχθηκε ο Ακρίτας, καθώς έχασε από τον Άρη Λεμεσού στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” με 3-0. Στους τέσσερις βαθμούς παραμένει η ομάδα της Χλώρακας.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα βρήκε η ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας. Ο Ραμίρες με την επιμονή του κέρδισε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Άρη, έκανε το σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάνα Άλβες.

Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα. Ο Μπένγκτσον από κοντά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Πεντρέου για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Άρη να κλείνει σωστά τους δρόμους προς την εστία του και ταυτόχρονα να γίνεται πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Σε μία απ’ αυτές στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα γκολ τους και πάλι με τον Μπένγκτσο με δυνατό σουτ από τα δεξιά. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Με όρεξη μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Νταβίντ Μπαντία στο δεύτερο ημίχρονο επιχειρώντας να μειώσουν στο σκορ. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που έκαναν.

Από την άλλη ο Άρης διαχειρίστηκε τον αγώνα εξαιρετικά και κατάφερε και πάλι με αντεπίθεση να “πληγώσει” τον Ακρίτα. Συγκεκριμένα ο Γκομίς στο 77ο λεπτό αφού ντρίμπλαρε και τον Πεντρέου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

O Ακρίτας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Πεντρέου, Νταμέ, Άμπραχαμ, Εράσο, Δημοσθένους, Μπερνάρντι, Σέχιτς, Βαράντα, Ραμίρες, Καραγιάννης, Αραούχο.