Ηττα με ανατροπή για την Πέγεια μέσα στην έδρα της (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της Πέγειας 2014, καθώς έχασε στην έδρα της με 2-1 από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Αν και το σύνολο του Αλέξη Γαρπόζη ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα, εντούτοις όσο ο χρόνος κυλούσε ανέβαζε στροφές.

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Καρίμ Μπεν-Κμαγιάλ. O Aγγλομαροκινός εξτρέμ μετά από ασίστ του Στέφανου Μίλλερ και με όμορφο σουτ νίκησε τον Μιλοσάβλεβιτς σημειώνοντας το 1-0.

Από το σημείο του γκολ και έπειτα η ομάδα της Πέγειας επικράτησε σε όλα τα μήκη και πλάτυ του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να παραμείνει στο 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Πέγεια καθώς μόλις 8 λεπτά μετά το σφύριγμα του διαιτητή η ΠΑΕΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με το γκολ του Τσομβς στο 53’ λεπτό.

Παρά την «ψυχρολουσία» οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ προσπάθησαν να ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 90’. Σκόρερ του «χρυσού» όπως αποδείχθηκε γκολ για την ομάδα της Κερύνειας ήταν ο Οκκαρίδης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η Πέγεια αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καϊρίνο, Μίλλερ, Μπεν-Κμαγιάλ, Κοσκορ, Ουσλατί, Μακρή, Χαραλάμπους, Βλίτερ, Στεφάνου, Ροτζέριο, Γιαννούτσο.