“Σπρώχνει” ξανά την ομάδα στην νίκη η KORANTINA HOMES- ΔΩΡΕΑΝ κασκόλ και λεωφορεία για όλους

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στο Τσίρειο είναι στραμμένα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων το προσεχές Σάββατο 1η Οκτωβρίου για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον γηπεδούχο και πρωταθλητή Απόλλωνα και την συγκάτοικό του πρβτοπόρο τστη βαθμολογία, Πάφο FC.

Η ομάδα μας που φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους πάει στη Λεμεσό με στόχο το βαθμολογικό όφελος και γιατί όχι και την νίκη. Άλλωστε το περυσινό αποτέλεσμα με τον τότε επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα (0-2) ο οποίος εν τέλει πήρε και τον τίτλο αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι πιθανά, πόσο μάλλον φέτος που η ομάδα με τον Χένινγκ Μπέργκ στο τιμόνι της δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Στην προσπάθεια αυτή η εταιρεία Korantina Homes χορηγός της ομάδας μας και ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Ιωάννου δεν θα μπορούσαν και πάλι να μην δηλώσουν δυναμικά παρών.

Η Korantina Homes οπως απέδειξε πέρυσι στο παιχνίδι με τον Άρη που αγόρασε όλα τα εισιτήρια και στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα και τα πρόσφερε εντελώς δωρεάν στον κόσμο αλλά και καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι έμπρακτα δίπλα στην ομάδα και τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο πλευρό της και να την σπρώξει προς τη νίκη.

Η Korantina Homes λοιπόν προσφέρει σε όλους τους φίλους της ομάδας από ένα κασκόλ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικό μέσο με λεωφορείο.

Για ενημέρωση να αναφέρουμε ότι υπάρχουν μόλις 900 διαθέσιμα εισιτήρια για τη φιλοξενούμενη ομάδα τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν μέχρι και την Παρασκευή 30/09 στις 17:00 από τα γραφεία της ομάδας αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση
https://tickets.pafosfc.com.cy/ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.pafosfc.com.cy στην επιλογή TICKETS! Εισιτήρια ΔΕΝ θα υπάρχουν διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Σταδίου.