Παίζει τα “ρέστα” της για παραμονή απόψε στο Κόσοβο η Εθνική Κύπρου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον τελευταίο και σημαντικότερο της αγώνα στο Nations League δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντιμετωπίζει στην Πρίστινα του Κοσόβου την Εθνική ομάδα της χώρας και θέλει βαθμολογικό κέρδος για να αποφύγει  την τελευταία θέση του ομίλου που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για παραμονή στη Γ’ Κατηγορία της διοργάνωσης.  

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στον όμιλο, Κύπρος και Β. Ιρλανδία έχουν από πέντε βαθμούς και αν παραμείνει η  ισοβαθμία ευνοείται η Β. Ιρλανδία, άρα η Εθνική μας θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βορειο-ιρλανδούς. 

Ο αγώνας Κόσοβο – Κύπρος θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο Στάδιο Fadil Vokrri που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωακείμ Τούμπας, Κύπρος Χριστοφόρου, Στέλιος Ανδρέου, Αντρέας Καρώ, Φάνος Κατελάρης, Νικόλας Παναγιώτου, Παύλος Κορρέα, Βαλεντάν Ρομπέρζ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής, Δημήτρης Χριστοφή, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Βαθμολογία Β΄ ομίλου, Γ’ Κατηγορίας:

1.Ελλάδα     12 
2.Κόσοβο      6
3.Β. Ιρλανδία 5
4.Κύπρος      5

Η Β. Ιρλανδία.αγωνίζεται απόψε στις 21:45 με την Ελλάδα εκτός έδρας.