Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου νικητής του τουρνουά “Άκης Κλεάνθους”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 24&25 Σεπτεμβρίου στην Πάφο το 3ο Ετήσιο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας που διοργάνωσε η ομάδα του ΑΠΟΠ εις μνήμη του πρώην Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε αυτή του Αχιλλέα Καϊμακλίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του οικοδεσπότη ΑΠΟΠ, Ομόνοιας Λευκωσίας και Ανόρθωσης Αμμοχώστο.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:00 με σύντομους χαιρετισμούς από τον Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου, τον πρόεδρο της ΚΟΚ κ. Αντρέα Μουζουρίδη, τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, και την πρόεδρο του ΑΠΟΠ κα. Αννίτα Ταλιώτη. Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Αχιλλέα Καϊμακλίου και Ομόνοιας Λευκωσίας η ώρα 18:00 ενώ η ώρα 20:00 διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και του ΑΠΟΠ.

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 διεξήχθη η ώρα 17:00 ο μικρός τελικός ενώ η ώρα 19:00 ο τελικός.

Η διοργάνωση έκλεισε με την απονομή των κυπέλλων με νικητή του Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Άκης Κλεάνθους» τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Το Τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου και υποστηρικτής ήταν η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και ο Δήμος Πάφου.