Διεθνής αγώνας γκολφ το Σαββατοκύριακο στην Πάφο με συμμετοχή πέρα των 85 παικτών

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο διεθνής αγώνας ανδρών και γυναικών με διοργανωτή την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο Secret Valley στην Πάφο στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή πέραν των 85 διαγωνιζόμενων από διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κάθε χρόνο αυτή την περίοδο η Κύπρος διοργανώνει διεθνή ανοικτό πρωτάθλημα γκολφ ανδρών και γυναικών πέραν των 50χρονών (Cyprus Amateur Senior Ladies Open και Cyprus Amateur Senior Men’s Open), προσφέροντας απολαυστικό γκολφ κάτω από τον μεσογειακό ήλιο σε ερασιτέχνες παίκτες από το εξωτερικό, αλλά και την Κύπρο.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, Νίκο Ρωσσίδη, ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 85 αθλητών από χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και από την Κύπρο.

Όπως ανέφερε, το 37% των παικτών που θα διαγωνισθούν φθάνουν στην Κύπρο αποκλειστικά για τον αγώνα. Οι περισσότεροι προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ολλανδία και τον Λιβανό ενώ στον αγώνα συμμετέχουν πέραν των 10 Κυπρίων αθλητών. Οι υπόλοιποι αθλητές που λαμβάνουν μέρος είναι αλλοδαποί που διαμένουν μόνιμα στο νησί, καταλήγει η ανακοίνωση.