Ξεκίνημα με ήττα για την Πέγεια στην Β’ κατηγορία (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ξεκίνημα με το “αριστερό” στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας για την ομάδα της Πέγειας 2014. Οι “κιτρινόμαυροι” παρότι ήταν καλύτεροι στο εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου, εντούτοις ηττήθηκαν με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη πήρε τα ηνία του αγώνα και ήταν αυτή που έψαξε περισσότερο το γκολ. Θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ ωστόσο οι Φερνάντεζ και Ουεσλατί δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα στις ευκαιρίες που βρήκαν.

Από την άλλη η ομάδα της ΑΕΖ είχε παθητικό ρόλο και προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική προς την εστία του Χαράλαμπου Καίρίνου. Το “άγονο” 0-0 ήταν αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μαϊσουράτζε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρότι η ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗ ομάδα αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο εντούτοις δεν κατάφερε να μετουσιώσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα σε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να το πληρώσει.

Στο 81ο λεπτό η ομάδα της ΑΕΖ “πάγωσε” το Δημοτικό Σταδιο Πέγειας ανοίγοντας το σκορ στις λιγοστές φορές που βγήκε στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ πέτυχε ο Νικόλας Θεοδώρου μετά από αντεπίθεση σημειώνοντας το 0-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν και μέχρι την λήξη του αγώνα η Πέγεια πίεσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ωστόσο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της ΑΕΖ Ζακακίου.

Το 0-1 υπέρ των φιλοξενουμενων παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Πέγεια να ξεκινάει με ήττα τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.