Χάρης Αρκαδίου (Πέγεια 2014): “Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πρεμιέρα απόψε (9/9) στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και η ομάδα της Πέγειας 2014 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην δεύτερη κατά σειρά μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Στα πλαίσια αυτά και λίγες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗΣ ομάδας, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Πέγειας 2014 Χάρη Αρκαδίου, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας διάφορες σκέψεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρώτη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την αποψινή πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΖ, καθώς δούλεψε σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε τραυματισμούς και θα παρουσιαστούμε πλήρης”.

Για τους φετινούς στόχους της Πέγειας 2014:

“Στόχος μας είναι να έχουμε μία άνετη παραμονή στην Β’ Κατηγορία και είσοδο μας στις πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό έχουμε ενισχύσει την ομάδα ούτως ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας, τους χορηγούς μας και τον Δήμο Πέγειας. Χρειαζόμαστε την στήριξη του φίλαθλου κοινού της Πάφου, ούτως ώστε να μας βοηθήσει στην πρώτη ιστορική μας σεζόν στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας”.