ΠΑΦΑΡΑ έτοιμη για μεγάλα πράγματα! Έβαλε ΤΕΣΣΑΡΑ της Καρμιώτισσας (Εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο πρώτο της επίσημο εντός έδρας παιχνίδι και μπροστά από περίπου 3500 χιλιάδες φίλους της, η Πάφος FC πραγματοποιώντας μία “γεμάτη” και συνάμα εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε άνετα με 4-0 την Καρμιώτισσα στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”. Με το σημερινό τρίποντο οι “γαλάζιοι” έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας.

Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ πιέζε ασταμάτητα με αποτέλεσμα να κλείσει την ομάδα του Ούχριν στο αμυντικό της 1/3.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα από την άσπρη βούλα, με τον Σεμέδο να ανατρέπεται προηγουμένως καθαρά εντός της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλακάρι με τον Φινλανδό να στέλει την μπάλα στο πλεκτό στο 12ο λεπτό για το 1-0.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμα πιο πιεστικοί δημιουργώντας συνεχώς προϋποθέσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Σε μία εξ αυτών ο Τάνκοβιτς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα μετά από μπαλιά του Ζάιρο, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για όφσαϊντ.

Στο 45ο λεπτό και στις λιγοστές φάσεις που η ομάδα της Καρμιώτισσας βρέθηκε στην επίθεση, κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μετά από χέρι του Όννι Βαλακάρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίχαλ Ντούρις που όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάριο της εστίας της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε για τρίτη φορά στον αγώνα το σημείο του πέναλτι. Αυτή την φορά ο Σεμέδο και πάλι ανατράπηκε αντικανονικά στην μεγάλη περιοχή της Καρμιώτισσας. Εκτελεστής του δεύτερου πέναλτι των γηπεδούχων ήταν ο Μούαμερ Τάνγκοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το 2-0 του α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι ΠΑΦΙΤΕΣ συνέχισαν απ’ εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν στο 55ο λεπτό να σημειώσουν και τρίτο γκολ. Σειρά του να χριστεί σκόρερ ήταν του Μαμαντού Κανέ. Ο Αφρικανός μέσος με συρτό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο πλεκτό για το 3-0.

Ασταμάτητη έδειχνε η ομάδα του Μπεργκ παρά τα τρία γκολ που πέτυχε. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το 3-0 να παραμείνει μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Κατά την εξάλεπτη καθυστέρηση η Πάφος έβαλε το “κερασάκι” στην τούρτα με την επίτευξη και τέταρτου γκολ. Αυτή την φορά το γκολ σημείωσε ο Γουίλι Σεμέδο με πλασέ εντός περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: