Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ για τα παράπονα της Πάφου!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η Πάφος εξέφρασε παράπονα για τη στάση της διαιτησίας στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, διά στόματος του Γενικού Διευθυντή της Χάρη Θεοχάρους με τον εκπρόσωπο Τύπου Νεκτάριο Πετεβίνο να τοποθετείται επ’ αυτού με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Διαβάστε επίσης:

«Αντιλαμβάνομαι ότι από πλευράς Πάφου αναφέρθηκε ότι υπήρχε ανομοιομορφία εις βάρος τους. Πρέπει να βλέπεις σφαιρικά και αντικειμενικά τα πράγματα. Πρέπει να κρίνουν αναλόγως της φάσης. Για παράδειγμα ο Βιγιαφάνες είναι τραυματίας για ένα φάουλ που δεν δόθηκε καν. Έχω αναφορά του Γουήλερ ότι κτυπήθηκε μπροστά από τον διαιτητή με χαστούκι. Είναι καλό όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε θέματα διαιτησίας να τα αντιμετωπίζουμε με πλήρη αντίληψη.

Καλό θα ήταν ο κύριος Χριστοφή που πήγε στην Πάφο ως νομικός και περί κανονισμών διαιτησίας σύμβουλος, να επιμορφώσει για κάποια θέματα, για το πότε πρέπει να διαμαρτυρηθούν οι ομάδες και πότε όχι. Δεν νομίζω να μην γνωρίζουν για παράδειγμα οι παίκτες της Πάφου ότι πρέπει παίκτης που βγαίνει ως αλλαγή πρέπει να φύγει απ’ την πιο κοντινή πλάγια γραμμή και όχι να διασχίσει όλο το γήπεδο».

Πηγή: sportime.sigmalive.com