Μάριος Καρεσίου και Gorav Ivankovic το προπονητικό δίδυμο στον ΔΙΑ Έμπας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Γήπεδο για προπονήσεις “πάτησαν” οι αθλήτριες του ΔΙΑ Έμπας τη Δευτέρα.

Η ακαδημία με στόχο να έχει φέτος μια ακόμη καλύτερη χρονιά από την περυσινή που ήταν ομολογουμένως πολύ πετυχημένη άρχισε από νωρίς προετοιμασία, τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, με την πρώτη συνάντηση να αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για γνωριμία των παλιών και των νέων παιδιών της ακαδημίας αλλά και του νέου μέλους του προπονητικού επιτελείου.

Τον Μάριο Καρεσίου φέτος στον ΔΙΑ θα πλαισιώσει ο Σέρβος Gorav Ivankovic ο οποίος είναι γνώριμος στα πετοσφαιρικά λημέρια της Πάφου.

Στη πρώτη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΔΙΑ, Γιώργος Αριστοδήμου, καλωσόρισε άπαντες στην νέα αγωνιστική χρονιά, ευχήθηκε στις αθλήτριες και το προπονητικό δίδυμο μια καλή σεζόν, με υγεία, μακριά από προβλήματα. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι και φέτος ο ΔΙΑΣ θα παρουσίασει ένα δυναμικό σύνολο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ αλλά θα έχει και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δραστηριότητες εκτός γηπέδου.

Μάριος Καρεσίου, Γιώργος Λεωνίδου, Σπύρος Γεωργίου, Γιώργος Αριστοδήμου, Γκόραν Ιβάνκοβιτς

Μάριος Καρεσίου και Γκόραν Ιβάνκοβιτς καλούνται μαζί με τη διοίκηση και τις αθλήτριες να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον ΔΙΑ!!!