Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η Πάφος FC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022/23.
Στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο ψηλά διατηρώντας την Πάφο μας στους μεγάλους του Κυπριακού Ποδόσφαιρου.
Όπως και πέρσι έτσι και στη νέα αγωνιστική περίοδο η ακόμα πιο μαζική παρουσία των φιλάθλων μας σε κάθε αγώνα και η στήριξη του κόσμου της ομάδας, προς τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία, είναι η βάση για να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην κορυφή!
Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, όλους τους Παφίτες, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να δώσουν πρώτοι το έναυσμα για μια ακόμα πιο επιτυχημένη νέα σεζόν.
Καλούμε επίσης, την τοπική κοινωνία της Πάφου, τις Αρχές , τους επισήμους και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, να μας συμπαρασταθούν και να γίνουν συνεργάτες και συνεταίροι μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που κάνουμε, να ανεβάσουμε την ομάδα μας της πόλης μας, στα ψηλότερα σκαλιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, αρχίζει σήμερα!
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια ως εξής:
Καθημερινές, Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 με 17:00
– Γραφεία ΠΑΦΟΣ FC: Αρίσταρχου 7, Κυκλικός Κόμβος Τάφων των Βασιλέων
– Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 26221500
Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας και Τιμές:
– ELITE: €250 – Κεντρικός Χώρος / Καλυμμένη Περιοχή – Χώρος μη καπνιζόντων
– CENTRAL: €210 – Κεντρικός Χώρος – Μη καλυμμένη περιοχή
– ORDINARY: €180 – Αριστερά και Δεξιά της Κεντρικής Κερκίδας
Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για τα μέλη του Σωματείου, οικογένειες, παιδιά, μαθητές, στρατιώτες και συνταξιούχους!
Οι Κάρτες Διαρκείας συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Κύπρου πλην του τελικού.
Προμηθευτείτε Κάρτες Διαρκείας της ΠΑΦΟΣ FC και γίνετε…ο χτύπος της Καρδιάς μας….