Θέλει να αποχωρήσει ο Βαλακάρι από την Πάφο FC (Δηλώσεις)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του παραχώρησε σε σταθμό της χώρας του (ΔΕΣ ΕΔΩ) ο Φινλανδός μέσος της Πάφος FC Όννι Βαλακάρι.

Διαβάστε πιο κάτω αποσπασματικά όσα δήλωσε:

“Περίμενα ότι η μεταγραφή θα είχε έρθει νωρίτερα. Ήθελα να φύγω από την προηγούμενη σεζόν και το ξεκαθάρισα στον σύλλογο (Πάφος FC)” είπε αρχικά ο Βαλακάρι στο MTV Urheilu.

“Υπήρξαν προτάσεις από Ευρωπαϊκές ομάδες, τις οποίες η Πάφος FC είχε αρνηθεί, αν και νομίζω ότι κάποιες εξ αυτών περιελάμβαναν καλά χρήματα. Μάλιστα, είχα ήδη συμφωνήσει με έναν σύλλογο, όμως η Πάφος δεν τα βρήκε μαζί τους και έτσι χάλασε η συμφωνία”.

“Πιστεύω ότι μία μεταγραφή στο καλοκαίρι που διανύουμε είναι πολύ πιθανή. Ο λόγος που ήρθα στην Πάφο ήταν η πρόθεση τους να με πουλήσουν αργότερα. Φέτος είναι η τελευταία τους ευκαιρία”.

“Ελπίζω να βρω έναν καλό σύλλογο και ένα ποιοτικό περιβάλλον όπου θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Νιώθω ότι αυτό χρειάζομαι αυτή την στιγμή”.