Μπάσκετ: Αντιμέτωπη με την Αυστρία η Εθνική Κύπρου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έτοιμη για τον δεύτερο της αγώνα των τελευταίων ημερών είναι η Εθνική Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Αυστρία όπου θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, για την 6η αγωνιστική της προ-προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025.

H αναμέτρηση θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (03/07) στις 19:00 η ώρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήγε στην Αυστρία με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ελβετίας (71-63) στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, στην προηγούμενη αγωνιστική.

Έτσι, το ζητούμενο για την Εθνική μας είναι να ζευγαρώσει τις νίκες της και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την προσπάθειά της στη διοργάνωση, κερδίζοντας την πρωτοπόρο του Α’ γκρουπ.

Στις υπηρεσίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Χριστόφορου Λειβαδιώτη, βρίσκονται οι εξής καλαθοσφαιριστές: Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Ζέιτ Μουόσα (Ολυμπιακός Πειραιώς), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός Στροβόλου), Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΠΟΕΛ), Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός), Χρίστος Λοϊζίδης (Απόλλων).