Περήφανος ο Μάριος Καρεσίου για τις αθλήτριές του και τον ΔΙΑ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την ικανοποίησή του για τη φετινή πορεία της Ακαδημίας του ΔΙΑ Έμπας εξέφρασε μιλώντας στο AthlitikaPress μας ο “αρχιτέκτονας” της ομάδας Μάριος Καρεσίου.

Η ομάδα της Έμπας κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων της ΚΟΠΕ πετυγχαίνοντας και στις δυο κατηγορίες την υψηλότερη θέση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Πάφου ενώ από συγκυρίες και στις λεπτομέρειες δεν εξασφάλισε τη θέση της στην κορυφαία τετράδα των δυο πρωταθλημάτων.

Ως γνωστών οι δυο ομάδες του ΔΙΑ τερμάτισαν στην 6η θέση ανάμεσα σε 25 ομάδες. Το τελευταίο επίτευγμα για την ομάδα της Έμπας ήρθε από την μικρή ομάδα των “κόκκινων” όπου κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του Διόνυσου και να συμμετάσχουν στο παγκύπριο τουρνουά Κ13 εξασφαλίζοντας και ένα ροζ φυλλο αγώνα σε παιχνίδι που έγινε χθες στη Λευκωσία.

Ο Μάριος Καρεσίου αναφερόμενος στις αθλήτριές του δήλωσε περήφανος για την προσπάθειά τους και σίγουρος ότι το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό στην πετόσφαιρα. Ο ίδιος με την ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε τόσο τις ίδιες, τους γονείς τους αλλά και το ΔΣ υποσχόμενος πως το αύριο αναμένεται ακόμη πιο λαμπρό και ελπιδοφόρο.