Δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στην Ελλάδα η Εθνική Κύπρου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, αφού αντιμετωπίζει στις 21:45 εκτός έδρας την Ελλάδα. Ο αγώνας είναι για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. 

Απένανιτ στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, η Κύπρος θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό όφελος στο Πανθεσσαλικο στάδιο του Βόλου, το οποίο αναμένεται απόψε να φιλοξενήσει 15.000 θεατές. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας. 

Στη βαθμολογία του ομίλου προηγείται η Ελλάδα με 6 βαθμούς, ακολουθεί το Κόσοβο με 3 ενώ Β. Ιρλανδία και Κύπρος έχουν από 1 βαθμό. 

Στην αποστολή της ομάδας μας βρίσκονται οι ακόλουθοι 26 ποδοσφαιριστές:

Ιωακείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Χριστοδούλου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Παύλος Κορρέα, Ματία Σπόλιαριτς, Γιάννης Σατσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου,  Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτιος Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνή,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαΐφης και Γρηγόρης Κάστανος.