Υποδέχεται το Κόσοβο απόψε η Κύπρος μας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον πρώτο της αγώνα στο Nations League δίνει η Εθνική μας ομάδα σήμερα, στις 19:00. Αντίπαλος της το Κόσοβο στο ΑΕΚ Αρένα σε αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Στόχος της ομάδας μας είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για τη συνέχεια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά. 

Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ιωακείμ Τούμπας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Χριστοδούλου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Παύλος Κορρέα, Ματία Σπόλιαριτς, Γιάννης Σατσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου,  Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτιος Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνή,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαΐφης και Γρηγόρης Κάστανος.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γάλλος Jérôme Brisard. 

Τον αγώνα με το Κόσοβο, θα ακολουθήσει εντός έδρας αγώνας με τη Βόρεια Ιρλανδία την Κυριακή, επίσης στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα ενώ στις 9 και 12 Ιουνίου η Εθνική μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελλάδα και τη Βόρεια Ιρλανδία.