Έγινε η Γενική Συνέλευση της Πέγειας… Αυτοι είναι οι στόχοι της νέας σεζόν! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πέγειας η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου της Πέγειας 2014.

Στην παρουσία 50 περίπου φίλων του σωματείου μεταξύ των οποίων και του Δημάρχου Πέγειας, ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χάρης Αρκαδίου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, η οποία κρίθηκε άκρως επιτυχημένη, καθώς η Πέγεια στην σεζόν που μας πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και εξασφάλισε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Στην συνέχεια έγινε η οικονομική ανάλυση της σεζόν που μας ολοκληρώθηκε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έσοδα-έξοδα του σωματείου ήταν ισοζυγισμένα.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε και αποφασίστηκε ότι το μπάτζετ της ομάδας στη νέα σεζόν θα αυξηθεί στις 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ στόχος θα είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που κύριο στόχο θα έχει την παραμονή στην Β’ Κατηγορία!

Να σημειώσουμε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιου του σωματείου στη νέα σεζόν θα ενισχύσουν τρία επιπλέον άτομα, τα οποία παρερεύθηκαν στην Συνέλευση.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πέγειας κ. Μαρίνος Λάμπρου, ο οποίος έκφρασε την επιθυμία του Δήμου να συνεχίσει την βοήθεια προς το σωματείο της Πέγειας 2014.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: