Δηλώσεις Νίκου Κωστένογλου και Άλεξ Γκόγκιτς για τον αγώνα με το Κόσοβο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα με το Κόσοβο παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Γκόγκιτς.

«Αρχίζει μια νέα διοργάνωση που είναι μια νέα πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις με την Εσθονία στις οποίες πήραμε και το ζητούμενο που ήταν η παραμονή στην Κατηγορία. Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους στοχεύουμε να παρουσιάσουμε ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα, διεκδικώντας το αποτέλεσμα», ανέφερε ο κ. Κωστένογλου, για να προσθέσει:

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις σε δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι αυτή η εικόνα που βγάζουν καθημερινά, να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στο Κόσοβο. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Όπως και με την Εσθονία, στην προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε να έχουμε την στήριξη των Κυπριών φιλάθλων».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κωστένογλου τόνισε πως το Κόσοβο διαθέτει μια πολύ ποιοτική ομάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πολύ ψηλό επίπεδο, όμως, και η δική μας ομάδα έχει αξία και ποιότητα και μέσα από οματική προσπάθεια, θα διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ο Άλεξ Γκόγκιτς δήλωσε: 

“Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα με την Εσθονία και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Κυρίως μέσα στην έδρα μας, στόχος μας είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Ο αντίπαλος μας είναι δύσκολος και ποιοτικός, όμως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια μας’.