Πάφος FC: Οι δανεικοί που… φεύγουν

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρκετές είναι οι αλλαγές που αναμένονται και στο φετινό Καλοκαίρι στο ρόστερ της Πάφος FC.

Κάποιων ποδοσφαιριστών ο δανεισμός τους ολοκληρώνεται και αναμένεται να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Πάμε να δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά:

Κενάν Μπάιριτς: Όπως σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά (ΔΕΣ ΕΔΩ) η ιστοσελίδα μας, ήδη η Πάφος FC κίνησε τις διαδικασίες ούτως ώστε να κρατήσει τον Σλοβένο αμυντικό. Ο 27χρονος στόπερ είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής πορείας της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας. Κατέγραψε 32 συμμετοχές!

Ταλίς: Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μπακ ήρθε στην Πάφο τον περασμένο Ιανουάριο υπό την μορφή δανεισμού από την Κροάτικη Osijek. Η αλήθεια είναι ότι έδωσε αρκετές λύσεις, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει και στη νέα σεζόν, καθώς οι “γαλάζιοι” θεωρούν ότι μπορούν να βρουν ποιοτικότερη λύση για την συγκεκριμένη θέση.

Μάρτιν Πάγιτς: Ο Κροάτης μπακ είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει στην Πάφο FC και θα επιστρέψει στην Sibenik στην οποία ανήκει. Στις φορές που αγωνίστηκε η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.

Φράνκο Κοβάσεβιτς: Αν και στην αρχή της σεζόν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, στην συνέχεια η απόδοση του δεν ήταν σταθερή. Ανήκει στην Γερμανική Hoffenheim και δύσκολα θα παραμείνει στα μέρη μας και στη νέα σεζόν, καθώς θα παίρνει θέση στον κατάλογο Α.