Ιβάν Τόμετσιακ για το μέλλον του: “Δεν ξέρω ακόμα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις σε μέσω της πατρίδας του έκανε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Ιβάν Τόμετσιακ.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Για το μέλλον του:

“Δεν ξέρω ακόμα, γιατί δεν έγινε ακόμη γνωστό ποιος θα είναι ο νέος προπονητής στην Πάφο. Μετά την αποχώρηση του Ντάρκο Μίλανιτς, ο Μίτσελ Σαλγκάδο κάθισε στον πάγκο αλλά ως προσωρινή λύση. Ήρθε στον σύλλογο νωρίτερα σε ρόλο Συμβούλου και όταν μείναμε χωρίς προπονητή κάθισε στον πάγκο, αλλά όπως μας ειπώθηκε θα ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Για την μεταγραφή του στην Πάφο:

“Έγινε μέσα σε μία νύχτα, ξαφνικά. Η Πάφος φέτος έκανε ιστορική πορεία, καθώς μπήκε για πρώτη φορά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε και Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θα ήταν τρομερή επιτυχία. Παίξαμε με την Ανόρθωση και κάναμε κατά την γνώμη μου ίσως το καλύτερο παιχνίδι από τότε που είμαι εκεί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες που τις χάσαμε και μία φορά σούταρα από απόσταση, σκόραραν και κέρδισαν. Είναι από τα παιχνίδια που δεν σου βγαίνει τίποτα. Αν κερδίζαμε, θα χρειαζόμασταν άλλη μία νίκη για να πάρουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά από εκείνον τον αγώνα και κατά την διάρκεια της νύχτας λάβαμε μήνυμα ότι η προπόνηση της επόμενης ημέρας θα μεταφερόταν για αργότερα και ότι δεν θα γινόταν από τον Μίλανιτς αλλά από τον Σαλγκάδο”.

Για τον Ντάρκο Μίλανιτς:

“Το αποτέλεσμα δείχνει την δουλειά του προπονητή και ο Μίλανιτς έβαλε για πρώτη φορά την Πάφο στην πρώτη εξάδα. Δεν έχω δουλέψει μαζί του για πολύ καιρό, αλλά μπορώ να πω ότι είναι ένας ποιοτικός προπονητής που του αρέσει το κάθετο ποδόσφαιρο. Έχει εξαιρετική επικοινωνία με τους παίκτες και έχει καλή σχέση μαζί τους. Φυσικά, δεν μπορώ να πω πως θα ήταν ως προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα, αλλά ο Μίλανιτς είναι ένας προπονητής που προσαρμόζεται με τους παίκτες που έχει, μάλλον το ίδιο θα έκανε και στην Ντιναμό”.

Για τον Ιβάν Μάνς (τεχνικός Διευθυντής Πάφου) και το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

“Όσα έκανε στην Ριέκα σε συνδιασμό με όσα έκανε στην Πάφο είναι η επιβεβαίωσης της ποιότητας του. Με βάση αυτό πιστεύω ότι θα ήταν ακόμη πιο πετυχημένος με τους πόρους που διαθέτει η Ντιναμό”.