Οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής Κύπρου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών είναι γεγονός!

Μέσω του σχεδίου στήριξης της UEFA , το Kit Assistance Scheme, η Εθνική μας θα φορά Εrrea μέχρι το 2024. 

Πρόκειται εμφανίσεις με μοναδικό σχεδιασμό με στόχο την ενίσχυση της Εθνικής μας ταυτότητας. 

Η Κύπρος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τις νέες τις εμφανίσεις στους επικείμενους αγώνες του Nations League τον Ιούνιο.

Η Ιταλική Errea Sport και η UEFA, σε συνεργασία με οκτώ ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες που συμμετέχουν στο σχέδιο  Kit Assistance Scheme παρουσίασαν σήμερα τις νέες εμφανίσεις των Εθνικών τους ομάδων. Πρόκειται για ένα σχέδιο μέσω του οποίου η UEFA στηρίζει μικρές ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες παρέχοντας τους αθλητικό εξοπλισμό για τις Εθνικές τους ομάδες. 

Η εκδήλωση για παρουσίαση των νέων εμφανίσεων έγινε στην Πάρμα , έδρα της Errea στην παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας, της UEFA και των Ομοσπονδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Την ΚΟΠ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μούσκος και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητής στην Εθνική Ανδρών Γιώτης Εγκωμίτης. 

Οκτώ εμφανίσεις Εθνικών ομάδων, επικεντρωμένες στην εθνική ταυτότητα της κάθε χώρας με στόχο την ενίσχυση των δεσμών της κάθε χώρας με την Εθνική της ομάδας ετοιμάστηκαν από την Errea η οποία, έχει πάντα ως στόχο να παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι εμφανίσεις ετοιμάστηκαν σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνάντηση στην Πάρμα. Στις Ομοσπονδίες παρουσιάστηκαν διάφορες στολές οι οποίες αξιολογήθηκαν και τελειοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε χώρας. 

Εκτός από την έντονη αίσθηση ταυτότητας, οι νέες εμφανίσεις είναι εμπνευσμένες από θεμελιώδεις έννοιες όπως η ιστορία, η παράδοση, το πάθος, η λαογραφία αλλά και η αισθητική με στόχο, να είναι φορείς ενός αθλητικού και πολιτιστικού μηνύματος. 

Ο Angelo Gandolfi, Πρόεδρος της Erreà Sport δήλωσε: «Η σημασία αυτής της συνεργασίας αντιπροσωπεύει ένα στόχος εξαιρετικού κύρους για την εταιρεία μας και αποτελεί την ιδανική κορωνίδα πολλών ετών δουλειάς και προσπάθειες. Σε αυτή την πολύ σημαντική επαγγελματική πρόκληση, έχουμε βάλει πολλή δημιουργικότητα και ενέργεια. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ποδοσφαιρικών εμφανίσεων, δημιουργήσαμε μοναδικές και διακριτικές εμφανίσεις για κάθε εμπλεκόμενη χώρα».

Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι εμφανίσεις είναι υψηλής απόδοσης και επιρροής, έχοντας πιστοποιημένο Standard 100 από την OEKO – TEX, μια βεβαίωση που θέτει εξαιρετικά αυστηρά όρια σε ουσίες επιβλαβείς για την υγεία.