Παύλος Χαριδήμου στο “AthlitikaPress”: “Έχω πολλά να μάθω ακόμα.. Θέλω Α’ Κατηγορία”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μία εξαιρετική σεζόν ολοκληρώθηκε τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Ο λόγος για τον ΠΑΦΙΤΗ ποδοσφαιριστη της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Παύλο Χαριδήμου (τα δικαιώματα του ανήκουν στην Πάφο FC), ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Β’ Κατηγορίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του.

Ο Παύλος μίλησε αποκλειστικά στο “AthlitikaPress”. Διαβάστε αναλυτικά πιο κάτω όσα μας είπε:

-Πως βίωσες την φετινή σεζόν η οποία επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας;

Αρχικά, με το που έφτασα στην ομάδα είχα ένα σοβαρό τραυματισμό που με κράτησε εκτός αγωνιστικού χώρου για περίπου τρεις μήνες. Παρ’ όλα αυτά, με τις σωστές παροτρύνσεις από τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μου επέστρεψα δυναμικά παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα όχι μόνο να υλοποιήσει τον πρωταρχικό στόχο που ήταν η άνοδος, αλλα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας”.

-Είσαι ικανοποιημένος με τις φετινές σου εμφανίσεις ή περίμενες κάτι παραπάνω;

“Είμαι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις που έχω κάνει αλλά πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω ακόμη καλύτερα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα. Η φετινή σεζόν σε μια τόσο ανταγωνιστική δευτερη κατηγορία όπως η φετινή, με ανάγκασε να βελτιωθώ ποδοσφαιρικά”.

-Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Παύλου και που θα ήθελες να βρίσκεσαι στη νέα σεζόν;

“Ο επόμενος μου στόχος είναι να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να οριμάζω ποδοσφαιρικά. Αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Την επόμενη σεζόν θα ήθελα να συμβάλω στην πορεία μίας ομάδας Α’ κατηγορίας, έχοντας ένα σημαντικό ρόλο”.

-Θεωρείς ότι σε βοήθησε η παρουσία του Άγγελου Ευθυμίου στον πάγκο της ομάδας σου;

“Φυσικά με βοήθησε η παρουσία του προπονητή μου, αλλα και ολόκληρη την ομάδα. Δουλεύαμε σωστά και οργανωμένα ανεξαρτήτως των δυσκολιών που προέκυπταν. Όλη η σκληρή δουλειά φάνηκε στο τέλος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το προπονητικό επιτελείο αξίζει συγχαρητήρια που ήταν πάντα δίπλα μας κατά τη διάρκεια της σεζον και είχε καθοριστική συνεισφορά στην πραγματοποίηση των στόχων μας”.