Εντυπωσίασαν το Πανελλήνιο οι λεβέντες του Ά Λυκείου Πάφου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στη δεύτερη θέση στους Πανελλήνιου αγώνες πετόσφαιρας Λυκείων τερμάτισε σήμερα το απόγευμα το Λύκειο Ά Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ μετά την ήττα που δέχθηκε στον τελικό από το Λύκειο Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.

Οι πετοσφαιριστές μας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ δεν τα έβαλαν κάτω και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα κερδίζοντας το 3ο σετ με 22-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι αθλητές μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αρχή και δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν αφού αντιμετώπισαν και διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Η ομάδα μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πρέβεζα εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της και σίγουρα κάποιοι πετοσφαιριστές μας τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους.

Η ομάδα του σχολείου της Πάφου εκπροσωπήθηκε με τους ακόλουθους αθλητές: Ευριπίδης Καλός, Δημήτρης Καρυπίδης, Αλέξης Σαββίδης, Σταμάτης Σαββίδης, Αντρέας Παπαθεοχάρους, Παναγιώτης Γιωργαλλάς, Σόλωνας Κωνσταντίνου και Μιχάλης Σιμιλλίδης. Προπονητής τους είναι ο Δημήτρης Βαμβατσούλης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές του παρουσιαστή του αγώνα για τον Αλέξη Σαββίδη τον οποίο ο Έλληνας δημοσιογράφος του Preveza News χαρακτήριζε διαρκώς απίθανο, απίστευτο και εκπληκτικό στις επιθετικές του προσπάθειες.

Εξαιρετική απόδοση είχαν όλοι οι αθλητές με τα τελευταία στάδια του 3ου σετ να κερδίζει δυο σημαντικούς πόντους ο Σταμάτης Σαββίδης με έξυπνη επινόηση και πλάσα στη γωνία του γηπέδου στο 22-23 και με ατομικό μονό μπλοκ στο 22-25 αν και τραυματίας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις αντιδράσεις του Έλληνα συναδέλφου ΠΑΤΩΝΤΑΣ PLAY στο βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε τους τελευταίους τρεις πόντους του 3ου σετ και κυρίως την περιγραφή…