Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: Μας υποτιμά η ΠΟΑΣΠ αλλά προβολή του Αγροτικού θέλει

Από: admin

Το Αγροτικό πρωτάθλημα στην Πάφο το οποίο διεξάγεται υπό την ευθύνη της ΠΟΑΣΠ τα τελευταία χρόνια ολοένα και συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς του κόσμου αφού τόσο η Ομοσπονδία αλλά κυρίως οι ίδιες οι ομάδες και οι παράγοντές τους καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να παρουσιάσουν αξιόμαχα σύνολα στο γήπεδο που θα διακριθούν και φυσικά θα «τραβήξουν» και κόσμο δίπλα τους.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικός είναι και ο ρόλος των Μέσων Ενημέρωσης. Σημαντικότατος θα έλεγα. Αφού το να προβάλει κανείς όλα όσα γίνονται συμβάλει στο να μεγαλώνει η απήχηση που έχει το Αγροτικό ποδόσφαιρο στη φίλαθλο κοινή γνώμη.

Όταν όμως καθόλη τη διάρκεια τη χρονιάς προβάλεις ανελλειπώς όλα τα παιχνίδια, πριν αλλά και μετά, όταν έχει εκτενείς αναφορές, άρθρα, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και την τελευταία βραδιά που πέφτει η αυλαία κάποιοι ηθελημένα σε αφήνουν εκτός τότε δεν μπορείς να μην αισθάνεσαι ενοχλημένος.

Δεν γίνεται κύριοι να θέλετε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς τη συνεργασία μας, να «απολαμβάνετε» τη δουλειά μας, να αξιοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας αλλά την ώρα των βραβεύσεων να καλείτε επιλεκτικά κάποιους συναδέλφους μόνο στην Εκδήλωση Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας που έγινε την Παρασκευή 13 Μαϊου.

Σαν πολύ να μας υποτιμάτε και δεν σας περιποιεί τιμή.

Πιο πάνω γράψαμε ότι ηθελημένα μας αφήσατε πίσω, εσκεμμένα θα προσθέσουμε σε αυτή την παράγραφο. Το θέμα είναι γιατί; Δεν είμαστε αρεστοί; Τρώμε πολύ; Μας ξεχάσατε; Είσαστε ανοργάνωτοι;

Όποιος και να είναι ο λόγος δεν υπάρχουν δικαιολογίες ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι (τουλάχιστον εμείς, για να μην πούμε και για άλλους συναδέλφους) διαχειριζόμαστε δυο σελίδες στο διαδίκτυο (AthlitikaPress και PafosPress) που αριθμούν πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους. Επίσης αποδεδειγμένα έχουμε σπαταλήσει τον περισσότερο χρόνο, κόπο και μισθούς για να ασχολούμαστε με το Αγροτικό ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάμε όχι επειδή το νιώθουμε ως υποχρέωση και κρατήστε το αυτό.

Όπως και να έχει όμως εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις ομάδες, στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Αγροτικού, δίχως να έχουμε πάρει ούτε και ένα ΕΥΡΩ από κανέναν για την εως τώρα προώθηση και προβολή των ομάδων τους.

Και επειδή αγαπάμε το Αγροτικό ποδόσφαιρο κύριοι, του χρόνου να καλέστε μας και θα πληρώσουμε μόνοι μας το φαγητό μας…

Με εκτίμηση
Μάριος Ιγνατίου

Υ.Γ. Αν υπάρχει άνθρωπος στο Αγροτικό που μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα τελευταία χρόνια έγραψε οποιοσδήποτε περισσότερα άρθρα από τον αθλητικογράφο μας Γιώργο Γεωργίου τότε απολογούμαστε και ανακαλούμε τα πιο πάνω.