Αποχωρεί από την Πάφο FC ο Γιώργος Καρατζάς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας του στην Πάφος FC, ο Γιώργος Καρατζάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους “γαλάζιους”.

Διαβάστε την ανάρτηση του στα “social media”:

Κάπου εδώ, το πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής μου πορείας, που ονομάζεται PAFOS FC θα πρέπει να κλείσει!
Χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψω αυτά τα 6,5 χρόνια… Χαρές, λύπες, ανησυχίες, προβληματισμοί, ενθουσιασμός αλλά πάνω απ΄όλα υπερηφάνεια που είχα τον ΕΥΑΓΟΡΑ στο στήθος .
Πέρασα σχεδόν όλα τα στάδια: προπονητής Κ17,Κ19,βοηθός προπονητής πρώτης ομάδας, Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Ακαδημίας…απόλαυσα την κάθε στιγμή, πήρα πολύτιμες εμπειρίες και μεγάλωσα ποδοσφαιρικά μαζί με τα παιδιά (μας) της Ακαδημίας.
Αφιέρωσα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής και προσπάθησα να είμαι ταυτόχρονα προπονητής, παιδαγωγός, φίλος, σύμβουλος και αυτός που κρατούσε τις ισορροπίες μεταξύ παιδιών-προπονητών-διοίκησης-γονέων. Καταφέραμε να πάμε την Ακαδημία στο επόμενο σκαλί και να συγκαταλέγεται πλέον στην ELITE του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι τα επόμενα χρόνια τα παιδιά της Πάφου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα στέκονται ισάξια δίπλα στους καλύτερους Κύπριους και ξένους παίχτες.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Κυρίους Lomakin και Dubov για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους γονείς, τα παιδιά μας και όσους ήταν κοντά μας σε όλη αυτή τη διαδρομή.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους -συνεργάτες το προσωπικό γραφείου και προπονητές που ήταν δίπλα μου και βαδίσαμε παρέα στο δύσκολο μονοπάτι…
Εύχομαι στην ΟΜΑΔΑ τα καλύτερα και σύντομα Ευρώπη και Πρωτάθλημα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
#pafoseisai#pafosfc#pafosfcacademy