Χάρης Θεοχάρους: “Έχουμε κλείσει δύο ποδοσφαιριστές”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0 έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Για τη μάχη της Ευρώπης: «Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θέλουμε όμως να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Έχουμε έναν αντίπαλο που έκανε σπουδαία παρουσία φέτος, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε παρόμοιες ομάδες, τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι πολύ καλά και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και τώρα».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Έχουμε πρόβλημα, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, έχουμε όμως την καλύτερη άμυνα και αισθανόμαστε μία πικρία που δεν είχαμε κάποιον από την άμυνά μας στα χθεσινά βραβεία του ΠΑΣΠ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να πάμε την τελευταία αγωνιστική διατηρώντας τις ελπίδες».

Για την παρουσία Σαλγκάδο στον πάγκο: «Ίσως με την παρουσία του Σαλγκάδο να έχουμε ένα ηλεκτροσόκ που να βοηθήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας να βρουν το δρόμο για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με κάρτες, ο Μπάιριτς, ο Πάντσεον και ο Πέτρου. Όμως έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Έλειπε ο Ζάιρο, μπορεί να μη σκοράραμε, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Θα το παλέψει ο Ζάιρο για τον αυριανό αγώνα, αλλά νομίζω πως θα είναι στην αποστολή».

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός της Πάφου δεν είναι ο μεγαλύτερος στην Κύπρο. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Οι ιδιοκτήτες κάνουν αυτόν τον προϋπολογισμό κάθε χρόνο και σίγουρα θέλουν κάτι παραπάνω. Η εξάδα ήταν στόχος, σίγουρα νιώθουν μία πικρία που δεν έγινε νωρίτερα, τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως όταν είναι εκτός εξάδας η Ομόνοια, η ΑΕΛ και ο φιναλίστ του περσινού κυπέλλου, ο Ολυμπιακός και από την άλλη βρίσκεται η Πάφος, που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν, σημαίνει πολλά. Έγινε το βήμα παραπάνω. Τώρα θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά το καλοκαίρι, να στελεχωθεί η ομάδα, να μειώσουμε το ρίσκο όσο περισσότερο γίνεται και να διεκδικήσουμε πιο ψηλή θέση για την επόμενη χρονιά».

Αν έχουν κλείσει ποδοσφαιριστές: «Υπάρχουν, αλλά δεν μπορώ να αναφερθώ. Έχουμε κλείσει δύο ποδοσφαιριστές, έναν Κύπριο και έναν ξένο. Ο Ανδρέας Καραμανώλης δεν είναι μέσα σε αυτούς. Υπάρχει ένα πολύ καλό περιβάλλον η Πάφος, με σωστές πληρωμές και είναι ένας προορισμός που ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για το γήπεδο: «Έχουμε ήδη συνάντηση με τον ΚΟΑ. Υπάρχει μία καθυστέρηση άνευ προηγουμένου για το γήπεδο. Είναι άθλια η κατάσταση του Στέλιος Κυριακίδης. Υπάρχουν επικίνδυνα σημεία. Η Πάφος χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο πρώτης κατηγορίας. Χθες στα βραβεία του ΠΑΣΠ κάναμε μία σύντομη συζήτηση με τον κο Μιχαηλίδη και μας είπαν πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνάντηση για να προχωρήσουμε το πολύ σημαντικό ζήτημα για την ομάδα της Πάφου».

Πηγή: www.sport-fm.com.cy