Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου: Εξέλιξη με Κύπρο Παπαδημήτρη

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοίνωσε το σωματείο ποδοσφαίρου της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, έχει παρθεί απόφαση να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κύπρο Παπαδημήτρη.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Κύπρο Παπαδημήτρη

Ανακοίνωση

Σε συνάντηση που είχαν η εφορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών του Ομίλου μας με τον τεχνικό διευθυντή Κύπρο Παπαδημήτρη αποφασίσθηκε από κοινού η ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κύπρος Παπαδημήτρης,υπηρέτησε στη ομάδα μας για τέσσερα χρόνια,από τη σεζόν 2018/19,τόσο από το πόστο του προπονητή όσο και του τεχνικού διευθυντή.

Στη περίοδο της συνεργασίας μας με τον Κύπρο Παπαδημήτρη , η ομάδα ομολογουμένως ανέβηκε επίπεδο και είχε σειρά επιτυχιών,με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΠΟΑΣΠ 2021/22 , της Ασπίδας ΠΟΑΣΠ το 2019 , την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα στις περιόδους 2018/19 και 2021/22,ενώ και στις περιόδους 2019/20 και 2020/21,που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας,είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον `Ανθρωπο Κύπρο Παπαδημήτρη,για τις υπηρεσίες και τη προσφορά του στη ομάδα ,την αφοσίωση και την αγάπη του στο έργο του.

Ευχόμαστε στον ίδιο προσωπικά και στη οικογένεια του κάθε καλό για την συνέχεια.

Εκ του
Δ.Σ. Α.Π.Ο.
Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας