Πρωτάθλημα Cyta: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το Πρωτάθλημα Cyta βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του και το ενδιαφέρον για την ανάδειξη του Πρωταθλητή αλλά και των ομάδων που θα εξασφαλίσουν συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κορυφώνεται. 

Από την στιγμή που το Κύπελλο Coca – Cola θα το διεκδικήσουν η Ομόνοια και ο Εθνικός Άχνας, η 5η θέση στον Α’ όμιλο δεν εξασφαλίζει Ευρωπαϊκή συμμετοχή, κάτι που καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα Cyta.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα (52 βαθμοί) να υποδέχεται στο Τσίρειο τον ΑΠΟΕΛ (51 βαθμοί). 
 ΑΕΚ και Άρης που ακολουθούν, αγωνίζονται μεταξύ τους στην ΑΕΚ Αρένα ενω Ανόρθωση και Πάφος παίζουν τη Δευτέρα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για έξοδο στην Ευρώπη. 

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου: Απόλλων 52, ΑΠΟΕΛ 51, ΑΕΚ 47, Άρης 46, Ανόρθωση 45 και Πάφος 43.

Η αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta αρχίζει σήμερα Παρασκευή με τον αγώνα του Β’ ομίλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕΕΚ (19:00 ΓΣΠ). Στο Β΄ όμιλο, μεγάλη βαθμολογική σημασία συγκεντρώνει ο αγώνας της Δευτέρας μεταξύ της Δόξας και του Εθνικού. 

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου: Ομόνοια 43, ΑΕΛ 41, Ολυμπιακός 35, Δόξα 28, Εθνικός 22, ΠΑΕΕΚ 16
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: 

Α’ όμιλος
Κυριακή, 8 Μαΐου

17:00 ΑΕΚ – Άρης (Primetel)
19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)
Δευτέρα, 9 Μαΐου
19:00 Ανόρθωση – Πάφος F.C.(Cablenet)

Β’ όμιλος
Παρασκευή, 6Μαΐου
19:00 Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
Σάββατο, 7Μαΐου
19:00 Ομόνοια – ΑΕΛ (Primetel)
Δευτέρα, 9 Μαΐου
19:00 Δόξα – Εθνικός (Cytavision)