Και στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Πετόσφαιρας Γυναικών

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση βρέθηκαν οι ιστοσελίδες μας PafosPress και AthlitikaPress.

Η ιστοσελίδες μας οι οποίες προβάλουν ανελειπώς όλες τις μεγάλες διοργανώσεις κάλυψαν δημοσιογραφικά τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πετόσφαιρας Γυναικών ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Οι διαιτητές του τελικού Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Σάκης Φλουρής

Ως χορηγοί επικοινωνίας του Συνδέσμου διαιτητών δώσαμε μεταφορικά το παρόν μας σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση πετόσφαιρας αλλά στον τελικό εκπροσωπώντας και την Ομοσπονδία Πετόσφαιρας αναλάβαμε μέσω του διευθυντή των ιστοσελίδων μας, Μάριου Ιγνατίου, την παρουσίαση της τελετής απονομής των μεταλλίων και των κυπέλλων στις δυο φιναλίστ ομάδες.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας μας με τα στελέχη της Ομοσπονδίας, Γιώργο Στεφανίδη και Γιώργο Δωρίτη

Μάλιστα εκείνο που είμαστε σε θέση στην παρούσα φάση να ανακοινώσουμε είναι ότι οι εταιρικές συνεργασίες των ιστοσελίδων μας με το χώρο του αθλητισμού αναμένεται το προσεχές διάστημα να διευρυνθούν περαιτέρω κάτι που ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο.

Ο παρατηρητής διαιτησίας Γιαννάκης Σοφοκλέους μαζί με βοηθούς διαιτητές Κ. Πυθαρίδης – Σ. Ιωάννου και τις σημειώτριες M. Παπαμιχαήλ – Δ. Πέτρου

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε!