Χάρης Θεοχάρους για Παύλο: “Είναι καλά στην υγεία του”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 , και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. 

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την κατάσταση του οπαδού που τραυματίστηκε: «Ήταν ένα άσχημο περιστατικό. Ήταν ένα συμβάν την ώρα τον πανηγυρισμών που γλίστρησε ο οπαδός. Είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς δεν τρέχει τον οποιοδήποτε κίνδυνο».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Πολύ παράξενο παιχνίδι, δεν θυμάμαι να έχω βιώσει κάτι παρόμοιο. Αγωνιστικέ αμυντικός στη θέση του τερματοφύλακα, είδαμε 2 γκολ στις καθυστερήσεις. Το μενού είχε από όλα. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, δεν είμασταν καλοί. Βλέποντας όλους τους αγώνες φαίνεται η πίεση που έχουν όλες οι ομάδες και φέρνει αυτές τις εμφανίσεις. Προερχόμασταν από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο και θέλαμε τη νίκη στην έδρα μας με τον Άρη, αλλά υστερήσαμε. Ήταν από τις πολύ κάτω εμφανίσεις μας στη φετινή χρονιά και αυτό μας προβλημάτισε. Δεν μπορώ να φέρω δικαιολογία την διακοπή του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα: «Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι εκτός από την παρουσία του κόσμου που ήταν εξαιρετική, ήταν ο χαρακτήρας που βγάλαμε όταν μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές. Όλος παραδόξως είμασταν καλύτεροι όταν είμασταν με παίκτη λιγότερο. Δείξαμε χαρακτήρα και ως συνήθως δεχόμαστε τέρμα στα τελευταία λεπτά αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε και εμείς στις καθυστερήσεις».

Για την προσπάθεια εξασφαλίσεις ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου: «Εναπόκειται σε εμάς. Έχουμε αγώνες μαζί με την Ανόρθωση και με την ΑΕΚ που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε εκτός έδρας. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο το έργο. Βλέπουμε ένα πρωτάθλημα που δεν υπήρξε παρόμοιο στα προηγούμενα χρόνια. Έξι ομάδες είναι εκεί. Είναι πολύ μικρές οι λεπτομέρειες και γίνεται μάχη σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και για τον βαθμό».

Για τα αγωνιστικά νέα:  «Ο Ρούτκο θα περάσει από εξετάσεις και σήμερα. Υπήρξε ένα πάτημα από τον αντίπαλο στον προσαγωγό. Ξέρουμε πολύ καλά την ποιότητα του Ρούτκο όμως υπάρχει και ο Άντος. Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης οι κάρτες για τους Πάντσεον και Ζάιρο. Περιμένουμε την απόφαση από το προπονητή σε πιο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους».   

Για την απόφαση να μπει τερματοφύλακας ο Κβίτα: «Σε κάποια διπλά στη προπόνηση είχε παίξει ως τερματοφύλακας ο και κάτι πρέπει να είδε ο προπονητής από αυτόν».

Πηγή: www.24sports.com.cy