Κρέμασε τη σφυρίχτρα και “τον τίμησαν τα μωρά του” τον Ανδρέα (vid/pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το τελευταίο του σφύριγμα ως διαιτητής έκανε χθες ο συμπολίτης μας ρεφ Ανδρέας Ανδρέου στο παιχνίδι Πάφος- Αγία Νάπα στην ηλικία Κ16.

Ο Ανδρέου που συμπλήρωσε το 45 έτος της ηλικίας του κρέμμασε τη σφυρίχτρα του μετά από μια πολύχρονη πορεία στο χώρο της διαιτησίας και χθες τα “μωρά του” τον τίμησαν.

Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στα θέματα διαιτητών αντιλήφθησαν αμέσως ότι η αναφορά στα μωρά του αφορά τον Σεμπάστιαν και τη Γαλάτεια οι οποίοι κυριολεκτικά έμαθαν να …περπατάνε στο γήπεδο και στο απαιτητικό αυτό χώρο έχοντας τον Αντρέα να τους κρατάει από το χέρι.

Στη σεμνή τελετή αφυπηρέτησης του Ανδρέου παρευρέθηκαν και άλλοι διαιτητές καθώς και βετεράνοι απονέμοντας του τις ανάλογες τιμές. Τον Ανδρέου τίμησε και η Πάφος FC όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Η πιο συγκινητική στιγμή βέβαια ήταν την ώρα που ο διαιτητής βάσιζε για τελευταία φορά προς τη σέντρα και νεαροί ποδοσφαιριστές παρατάχθηκαν και τον χειροκρότησαν παρατεταμένα. Όμορφες εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του και που σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα μας!!!