Πάμπος Μιχαήλ στο “AthlitikaPress”: “Έδινα πάντα το 100% του ευατού μου στο γήπεδο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” αυτή την φορά έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε δηλώσεις του έμπειρου και δυναμικού αμυντικού της ΕΝ.Α.Δ. Πόλεως Χρυσοχούς Χαράλαμπου Μιχαήλ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε στις ερωτήσεις που του υποβάλαμε:

  • Ο μεγάλος στόχος της ΕΝΑΔ που ήταν η άνοδος στην Γ’ Κατηγορία επιτεύχθηκε. Πως βίωσες την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας;

“Ξεκινήσαμε την χρονιά με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία, κάτι που καταφέραμε σχετικά εύκολα. Το πρωτάθλημα είχε πολύ καλές ομάδες και σίγουρα οι τρεις που τελικά πήραν την άνοδο δεν είχαν κάτι να ζηλέψουν από πολλές ομάδες της Γ’ Κατηγορίας. Επί τη ευκαιρία να συγχαρώ τις ομάδες των ΑΕΠ Πολεμιδιών και Εθνικού Λατσιών για την άνοδο. Όσο για την ομάδα μου, μπορεί να είχαμε μικρό ρόστερ αλλά ήταν πολύ ποιοτικό. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εξαιρετικό όσο και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, προπονητικού τιμ και διοίκησης”.

  • Σε ατομικό επίπεδο είσαι ευχαριστημένος με τις φετινές σου εμφανίσεις;

“Αυτό είναι καλύτερα να το απαντήσει ο προπονητής μου και ο κόσμος της ομάδας. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι έκανα αυτό που ξέρω να κάνω πάντα, να δίνω το 100% του εαυτού μου μέσα στο γήπεδο”

  • Πως είναι να δουλεύεις με έναν έμπειρο προπονητή όπως είναι ο Κώστας Καϊάφας;

“Ο προπονητής μας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι τιμή κάθε παίκτη να συνεργάζεται μαζί του και να μαθαίνει απ’ αυτόν”.

  • Έχεις αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

“Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα μου (ΕΝΑΔ) και πολύ πιθανόν να συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη σεζόν. Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν πραγματικά ο 12ος μας παίκτης φέτος σε κάθε παιχνίδι. Η ΕΝ.Α.Δ. αξίζει να είναι σε ακόμη πιο μεγάλη κατηγορία”.